UUTISET

Feb 14, 2017 / aLUMEN Oy lehdistötiedote 14.2.2017

aLUMEN Oy LEHDISTÖTIEDOTE 14.2.2017

Nylund Group osti aLUMEN Oy:n valoliiketoiminnan

Nylund Group Oy osti 10.2.2017 aLUMEN Oy:n valoliiketoiminnan.

aLUMEN on laadukas toimija sisä- ja ulkovalaistuksen, valaistuksen ohjauksen, sekä myymäläja teollisuusvalaistuksen puolella. Se edustaa Suomessa mm. palkittujen, kansainvälisten valaisinvalmistajien LED Linear GmbH:n, Ansorg GmbH:n, sekä Focus Lightning AS:n ja Radiant Architectural Lightning -yhtiön valaisimia.

Nylund on suomalainen, kehittyvä perheyhtiö Kirkkonummelta, joka myy talotekniikan ja teollisuuden pitkän elinkaaren tuoteratkaisuja. Nylund on toiminut alalla jo kymmeniä vuosia. aLUMEN-liiketoimintakauppa vahvistaa Nylundin asemaa valaistusliiketoiminnassa.

Osa aLUMEN Oy:n edustuksista, sekä koko valo-liiketoiminnan tarjouskanta ja avoin tilauskanta siirtyvät kaupan yhteydessä Nylundille.

Yrityskaupan myötä aLUMEN Oy:n omistaja Markku Hämäläinen siirtyy Nylundin palvelukseen ja tuo Nylundille vahvaa osaamista erityisesti suunnittelija-asiakkaiden pariin. Markun siirtyminen Nylundille takaa sen, että asiakastyö jatkuu jouheasti ja katkeamatta yrityskaupasta huolimatta.

aLUMEN Oy yritysnimi ei siirry yrityskaupan mukana, eikä myöskään yhtiön KUVA-liiketoiminta.

Lisätietoja:

Markku Hämäläinen, aLUMEN Oy, puh 040 3100 031, markku (a) alumen.fi
Johan Karlsson, toimitusjohtaja, Nylund Group, puh 010 217 0360, johan.karlsson (a) nylund.fi

Nylund Group on kolmannen sukupolven vakaavarainen ja kehittyvä perheyhtiö, joka myy talotekniikan ja teollisuuden laadukkaita, pitkän elinkaaren tuotteita, palveluita ja ratkaisuja.

www.nylund.fi

aLUMEN Oy on vuonna 2001 perustettu valaistusalan maahantuonti- ja myyntiyritys, jonka juuret ovat vahvasti TV-, elokuva- ja teatterivalaistuksessa. aLUMEN Oy tuo maahan alan merkittävimpiä tuotteita, joissa yhdistyvät korkea laatu ja innovatiiviset sovellukset uusimmasta tekniikasta.

www.alumen.fi

--
Lataa lehdistötiedote pdf-muodossa | Download Press Release (pdf)

© COPYRIGHT 2001-2017 / aLUMEN Oy